FCSB regretă amarnic un fotbalist de la Rapid care putea fi transferat în iarnă: „Mi-a zis că nu joacă la CFR Cluj!”

FCSB regretă amarnic un fotbalist de la Rapid care putea fi transferat în iarnă: „Mi-a zis că nu joacă la CFR Cluj!”

FCSB a fost învinsă de Rapid București cu 4-0 în ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1, iar unul dintre goluri a fost marcat de un fotbalist ce a fost dorit de Gigi Becali și care putea fi transferat destul de ușor în iarnă.

Kosovarul Ernal Krasniqi a făcut un meci mare cu FCSB, a marcat un gol și a avut o prestație deosebită pe Arena Națională. Patronul roș-albaștrilor spune că l-a dorit pe actualul jucător de la Rapid. Dar după o discuție cu cineva din staff-ul tehnic a renunțat să mai negocieze cu Neluțu Varga de la CFR Cluj:

ADVERTISING

„Pe Krasniqi trebuia să-l iau eu, dar am vorbit cu cineva din staff şi mi-a zis că nu joacă la CFR… Mi-au spus mie oamenii că nu joacă la CFR, că nu are unde să joace la noi, că joacă în locul lui Coman, că nu are cum… Nu mă mai iau după nimeni când vreau să transfer un jucător. Am şi zis că e cel mai bun de la ei” , a declarat Gigi Becali la emisiunea Fanatik Superliga de pe Prima Sport.

GOOOL! Rapid - FCSB 3-0. Krasniqi ia o acțiune splendidă pe cont propriu și trimite cu efect

Este pentru a șasea oară când Rapid o învinge pe FCSB în ultimele 8 meciuri directe. Același Becali a fost extrem de supărat pe vedetele sale Coman și Olaru după acest meci de tristă amintire pentru suflarea roș-albastră: „Nu sunt amărât. Ei au fost o echipă de fotbal, noi nu am fost. Coman, Olaru, Băluţă, Tavi Popescu au fost zero. Nu mai spun de Târnovanu, că poate nu mai intră tot el. Şi la primul gol, dar şi la golul primit la colţul scurt. E mingea lui, nu am avut niciu jucător pe teren. Olaru, căpitanul echipei a fost zero. Tavi bag unul de 16 ani, să văd„, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISING

FCSB începe play-off-ul la o distanță de 4 puncte avans față de Rapid și 5 peste CFR Cluj. Prima etapă va fi acasă cu Sepsi, peste o săptămână.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!