Florin Talpan dă o nouă lovitură lui FCSB, în scandalul mărcii ”Steaua”

Florin Talpan dă o nouă lovitură lui FCSB, în scandalul mărcii ”Steaua”

Florin Talpan își continuă războiul din umbră împotriva echipei patronate de Gigi Becali, FCSB, lidera primei ligi din România la fotbal.

Marca Steaua București, echipă care aparține de drept Ministerului Apărării din România, și care acum evoluează în Liga II, fără drept de promovare și acum, a fost reînnoită la OSIM până în anul 2033.

Așadar, marca celor de la Steaua București a fost reînnoită la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) până în anul 2033, astfel încât stema purtată în prezent de fotbaliștii din liga secundă va rămâne în cadrul CSA Steaua pentru încă cel puțin 10 ani, informează Glasul Armatei.

ADVERTISING

Omul din spatele acestei acțiuni este același Florin Talpan, juristul clubului CSA Steaua, care a depus o cerere de reînnoire la OSIM. Potrivit Legii nr. 84/1998, “înregistrarea unei mărci poate fi reînnoită la împlinirea fiecărui termen de 10 ani”.

Mai mult decât atât, CSA Steaua a primit un certificat de reînnoire a mărcii înregistrate.

Există acum un proces pe rol în care FCSB a cerut anularea mărcii Steaua, care a fost amânat de trei ori până acum, la Curtea de Apel, următorul termen fiind acela de 6 martie. Jurații vor analiza atunci întreg portofoliu de mărci Steaua, urmând să tranșeze această dispută în ceea ce privește entitatea care va avea dreptul de proprietate asupra mărcii.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!