Verdictul lui Ion Crăciunescu după arbitrajul din FCSB - Farul: Două greșeli identificate

Verdictul lui Ion Crăciunescu după arbitrajul din FCSB - Farul: Două greșeli identificate

Ion Crăciunescu a dat verdictul după arbitrajul din meciul FCSB – Farul 1-1, din etapa a 24-a din Superliga.

Fostul mare arbitru a vorbit despre golul anulat Farului, marcat de Louis Munteanu, dar și despre penalty-ul pe care echipa „Regelui” Gică Hagi l-a primit.

Crăciunescu a spus că, în opinia sa, arbitrul Horațiu Feșnic împreună cu camera VAR au luat decizia greșit anulând golul marcat de Louis Munteanu. Fostul mare arbitru a spus că nu a fost ofsaid la gol cu care Louis Munteanu egalase, gol care i-a fost anulat.

ADVERTISING

De asemenea, Ion Crăciunescu a spus că, în opinia sa, penalty-ul primit de Farul în prelungirile de pe Arena Națională a fost corect acordat.

”(n. red. la golul anulat al lui Louis Munteanu) Eu nu înțeleg linia aceea groasă. După părerea mea, nu e ofsaid.

(n. red. faza penalty-ului) La penalty, Popescu joacă mingea. Când o joacă, o face într-un mod normal. Nu se duce cu capul spre adversar. Lovește mingea cu capul, iar apoi se trezește lovit de capul adversarului.

El nu trebuie să dea capul înainte. A lovit mingea în mod firesc și adversarul vine și îl lovește în cap. Da, Dawa îl lovește în cap. El nu dă capul pe spate ca să joace mingea într-o poziție normală. După părerea mea, decizia este corectă!”, a declarat Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

ADVERTISING

FCSB și Farul au remizat, scor 1-1, pe Arena Națională într-un meci din etapa a 24-a din Superliga României, după reușite ale lui Baba Alhassan, respectiv Ionuț Larie.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!