Rapid, gata să transfere de la CFR Cluj înlocuitorul lui Horațiu Moldovan: Răspunsul lui Nelu Varga

Rapid, gata să transfere de la CFR Cluj înlocuitorul lui Horațiu Moldovan: Răspunsul lui Nelu Varga

Horațiu Moldovan (25 de ani) se apropie cu pași repezi de plecarea de la Rapid și de transferul carierei, la Betis, în campionatul Spaniei, iar clubul din Giulești îi caută un înlocuitor.

Pe care l-a găsit tocmai în curtea CFR-ului. În momentul când a negociat transferul lui Ermal Krasniqi, Rapid a încercat să implice în negocieri și numele lui Răzvan Sava (21 de ani), portarul care a atras atenția și cluburilor din străinătate, ca potențial înlocuitor pentru Moldovan.

Potrivit ProSport, Rapid era gata să folosească suma pe care o va încasa pentru Moldovan, 800.000 de euro, pentru a-l transfera pe Răzvan Sava. Doar că, susține sursa citată, Rapid s-a lovit de refuzul categoric al lui Nelu Varga, patronul echipei CFR Cluj.

ADVERTISING

Prestațiile lui Răzvan Sava îl pot aduce în lotul României la EURO 2024, de unde - dacă totul merge conform planului - va face parte și Horațiu Moldovan, dar îi pot aduce și un transfer în străinătate goalkeeperul repatriat din fotbalul italian. El este urmărit de Mainz și Koln.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!