Brighton a luat decizia finală în privința lui Adrian Mazilu

Brighton a luat decizia finală în privința lui Adrian Mazilu

Brighton i-a stabilit viitorul lui Adrian Mazilu (18 ani), fotbalist pe care l-a cumpărat de la Farul cu 3 milioane de euro.

Prin vocea lui Gică Popescu, președintele clubului, Farul a anunțat că Brighton a luat o decizie finală în privința viitorul lui Adrian Mazilu.

Fotbalistul român nu va merge să joace în Premier League, ci va fi împrumutat la o echipă din campionatul Belgiei sau Olandei, unde să-și continue dezvoltarea la un nivel mai ridicat decât în Superligă, pentru a fi pregătit atunci când e chemat în Premier League.

ADVERTISING

"Din informaţiile noastre, va fi împrumutat în prima ligă din Belgia sau Olanda. Este foarte greu să joci din campionatul nostru direct în Premier League. Nu cred că există vreun jucător de la noi care să poată să facă aşa ceva. Cred că ei vor să facă acest pas intermediar. Este atacant, are 18 ani, şi are nevoie de acest stagiu intermediar şi cred că este foarte bine că îl împrumută la un campionat de clasă medie.

Este un jucător cu calităţi intermediare şi sunt convins că îi va face foarte bine.Cu siguranţă se va pregăti pentru următorul pas care va fi Premier league", a spus Gică Popescu, la Orange Sport.

ADVERTISING

Mazilu este cotat la 2,5 milioane de euro de către Transfermarkt.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇