George Pușcaș, negocieri avansate pentru un transfer surprinzător în Italia

George Pușcaș, negocieri avansate pentru un transfer surprinzător în Italia

Atacantul român George Pușcaș, legitimat în prezent la Genoa, dar fără să primească foarte multe șanse de la antrenorul Gilardino, e tot mai aproape să bifeze o nouă mutare în Serie B.

Orădeanul de 27 de ani e tot mai aproape de Spezia, echipă din Serie B unde e dorit de antrenorul Luca D’Angelo, care l-a mai antrenat acum 2 ani la Pisa.

Atacantul s-ar putea muta sub formă de împrumut, cu obligație de cumpărare, dacă Spezia se salvează. Pușcaș are contract cu Genoa până în 2026, dar vârful nostru nu joacă deloc constant și are nevoie de meciuri în picioare pentru a putea conta la EURO 2024.

ADVERTISING

El este dorit, pe lângă Spezia, de Bari, Parma, Como, plus Verona, locul 18 în Serie A. Spezia e pe locul 19 și îl dorește cu ardoare în atac pentru a se putea salva de la retrogradare, scrie cotidianul La Nazione.

Pușcaș a marcat 8 goluri în 18 meciuri de Serie B, la Pisa, când a fost antrenat de Angelo. În acest sezon de Serie A, George, marcator în meciul decisiv cu Israel care ne-a dus la Euro, scor 2-1, a bifat 10 meciuri, fără să aibă niciun fel de reușită.

Salariul lui Pușcaș la Spezia ar putea fi acoperit cu banii rămași de la suedezul Albin Ekdal, plecat în decembrie la Djurgardens.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!