Presa din Spania, anunț despre transferul lui Radu Drăgușin la Barcelona: Vestea primită

Presa din Spania, anunț despre transferul lui Radu Drăgușin la Barcelona: Vestea primită

Radu Drăgușin (21 de ani) este unul dintre numele la modă când vine vorba despre transferuri, în următoarea perioadă de mercato.

Aflat pe lista mai multor cluburi cu nume din Europa, precum Tottenham, AS Roma, AC Milan sau Newcastle, Radu Drăgușin a intrat și pe lista de transferuri a Barcelonei.

Genoa i-a setat un preț de transfer de 30 de milioane de euro lui Drăgușin, iar Barcelona vrea să concureze cu celelalte cluburi interesate. Potrivit e-noticies.cat, Barcelona este foarte atentă la situația lui Radu Drăgușin, dar nu a inițiat pentru moment contacte cu Genoa pentru a discuta o eventuală mutare.

ADVERTISING

Barcelona așteaptă, scrie sursa citată, cel mai bun moment pentru a intra în negocieri. Catalanii nu se grăbesc, având în vedere fundașii centrali de care dispun: Ronald Araujo, Jules Kounde, Andreas Christensen și Inigo Martinez. Adus gratis, Martinez ar putea pleca de la Barcelona pentru a-i face loc lui Drăgușin, conform sursei mai sus menționate.

Pentru moment, se pare, cluburile din Premier League au cele mai mari șanse de reușită în transferul lui Radu Drăgușin. Finanțele de care disupun Tottenham, Newcastle sau Manchester United sunt un avantaj în obținerea semnăturii fundașului român, care poate fi tentat cu un salariu mare.

ADVERTISING

Radu Drăgușin a jucat 19 meciuri (1664 de minute) în toate competițiile sezonului la Genoa, timp în care a marcat o dată și a livrat o pasă de gol.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!