Vestea primită de Mihai Stoica la FCSB l-a luat prin surprindere: "Să fie într-un ceas bun!"

Vestea primită de Mihai Stoica la FCSB l-a luat prin surprindere: "Să fie într-un ceas bun!"

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB, a dezvăluit că a fost surprins când a primit vestea transferului lui Dorin Rotariu (28 de ani).

FCSB a oficializat transferul lui Dorin Rotariu, adus liber de contract, iar Mihai Stoica a mărturisit că a fost luat prin surprindere.

Deși a discutat cu Gigi Becali și a fost pus să obțină informații despre Dorin Rotariu, subiectul transferului a "dispărut" pentru două săptămâni, apoi a fost luat prin surprindere cu vestea că mutarea s-a realizat.

ADVERTISING

"A fost blitz, discuta mai de mult Gigi, mi-a spus să aflu date despre el. După care a dispărut subiectul. Luni mi-a zis 'Gata, l-am luat'. 'Pe cine?'. 'Pe Rotariu'. 'E bine, să fie într-un ceas bun.' A mai fost o discuţie anul trecut, când i-am trimis mesaj şi n-a răspuns. După aia a răspuns. S-a făcut, azi a fost la primul antrenament", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

La FCSB, Dorin Rotariu va încasa un salariu de 20.000 de euro pe lună.

Poli Timișoara, Dinamo, Club Brugge, Mouscron, AZ Alkmaar, Astana, Atromitos, Ludogorets și FCSB sunt echipele din CV-ul de fotbalist profesionist al lui Dorin Rotariu.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!