Ion Țiriac, despre marea greșeală comisă de ITIA în cazul Simonei Halep: "După opt luni să vii înapoi?"

Ion Țiriac, despre marea greșeală comisă de ITIA în cazul Simonei Halep: "După opt luni să vii înapoi?"

Ion Țiriac, sfătuitorul din umbră al Simonei Halep, a vorbit despre o mare greșeală comisă de ITIA în cazul sportivei noastre.

Omul de afaceri nu înțelege cum ITIA a putut să o acuze pe Simona de nereguli în pașaportul biologic, în condițiile în care sportiva noastră se operase la nas.

„De ce a trebuit să aştepte atât? De ce nu a doua zi? Mulţumesc, la revedere! Paşaport biologic şi după opt luni de zile vii înapoi să spui "auăleu, am uitat că a avut operaţie! Ia să scoatem afară!' De ce? Cum? Cine?”, a spus Ţiriac pentru Antena Sport.

ADVERTISING

De asemenea, Țiriac a avut o replică și pentru Serena Williams, după înțepăturile lansate de americancă.

„Atenţie, fata asta e câştigătoare de Wimbledon, nu câştigătoare, ce a fost a fost cea mai mare înfrângere a acestei mari campioane, Serena, din viaţa ei. A bătut-o în 38 de minute, 6-2, 6-2, sau cât dracu a fost, că am fost şi eu acolo.

Simona, după părerea mea, ar trebui să îi atace pe toţi. Şi jurisdicţie normală, la New York, că acolo s-a întâmplat. Are trebui să ceară 100 de milioane pagubă, pentru că i-au distrus viaţa”, a mai spus Ţiriac.

ADVERTISING

Simona Halep nu renunță totuși după ce a fost suspendată 4 ani pentru dopaj.

Jucătoarea noastră și-a reluat antrenamentele și a publicat imaginile pe rețelele de socializare.

Acest lucru s-a întâmplat deoarece Simona este convinsă că TAS va modifica radical suspendarea de 4 ani primită la Sport Resolutions.

Mai mult, există precedente în procesele din tenis de la TAS în care tribunalul elvețian a dat verdictul în cel mult 2 luni de când dosarul a fost depus.

Simona speră astfel că suspendarea primită va fi modificată considerabil și că ar putea să revină pe teren la început de 2024.

ADVERTISING

Jucătoarea noastră a anunțat deja că merge până în pânzele albe să își caute dreptatea și că nu vrea să iasă din tenis pe ușa din dos.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!