Brighton i-a stabilit viitorul lui Adrian Mazilu

Brighton i-a stabilit viitorul lui Adrian Mazilu

Brighton, club care l-a cumpărat pe Adrian Mazilu (17 ani) de la Farul în această vară, are un plan bine stabilit pentru fotbalistul român.

Contractul lui Mazilu cu Brighton este făcut pentru echipa de tineret, nu pentru echipa mare, a dezvălui un avocat implicat în transferul românului în Premier League.

Cristian Cernodolea, avocat sportiv, a fost implicat în transferul lui Adrian Mazilu de la Farul la Brighton, în Anglia, și oferă detalii despre viitorul pe termen scurt al fotbalistului românului.

ADVERTISING

„Mazilu a plecat la Brighton pentru echipele U21, U23, așa este și făcut contractul, nu este un contract de primă echipă. Dacă ar fi să fac o previziune, îl văd undeva în Belgia, Olanda, împrumut.

Nu cred că Mazilu intră în planurile lui Brighton pentru a se integra în circuitul primei echipe, nu la început. În partea a doua a acestui sezon nu cred că se vor baza pe el”, a declarat Cernodolea, conform gsp.ro.

Datorită vârstei, cel mai probabil, Mazilu va petrece o perioadă de un an la echipa de tineret a lui Brighton până să intre în planurie lui Roberto De Zerbi.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!