Antrenorul lui Alaves i-a făcut un portret lui Ianis Hagi, după debutul în Primera: „Îi lipsesc automatismele”

Antrenorul lui Alaves i-a făcut un portret lui Ianis Hagi, după debutul în Primera: „Îi lipsesc automatismele”

Mijlocașul român Ianis Hagi a debutat în La Liga în tricoul lui Deportivo Alaves, în victoria de sâmbătă seara a bascilor, scor 1-0 cu Valencia.

El a intrat pe teren târziu, în minutul 87, stând în total 9 minute pe gazon, cu tot cu prelungiri, fără să aibă însă realizări deosebite. Hagi este împrumutat pentru un sezon de Rangers la Alaves, pe „Mendizorroza”.

După partidă, antrenorul Luis Garcia i-a făcut o scurtă caracterizare românului de 24 de ani: „Crește în pregătire de la o zi la alta, totuși îi lipsesc automatismele și alte lucruri", spune Garcia, care este întărit și de ziarul local Diario de Alava: „De-abia a avut timp să se implice, dar s-a văzut dorința de a-și căuta coechipierii în joc".

ADVERTISING

Hagi nu va avea foarte mult timp să se acomodeze la Alaves, căci el va ajunge în România pentru două săptămâni, răstimp în care echipa națională are meciuri cu Kosovo și Israel în preliminariile EURO 2024 din Germania.

Ianis Hagi ▫️Welcome to Deportivo Alaves 🔵 Skills & Goals

Hagi a primit și numărul 10 la Alaves, o echipă care are 6 puncte după primele 4 partide din Spania. Următorul meci e o deplasare la Rayo Vallecano, pe 15 septembrie.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!