Probleme la FCSB: Mihai Pintilii amenință cu plecarea

Probleme la FCSB: Mihai Pintilii amenință cu plecarea

Mihai Pintilii amenință cu plecarea de la FCSB deoarece nu dorește să pună în aplicare ultimul ordin.

Gigi Becali a anunțat că Mihai Pintilii i-a transmis că va pleca dacă durata antrenamentelor va fi mărită.

"I-am spus lui Mihai să facem jumătate de oră de antrenament în plus. A zis că nu poate să facă. I-am zis 'Băi, Pintilii, jumătate de oră în plus' El a zis că pleacă. Că el pleacă atunci. De ce să pleci? Că nu se poate, că atât e antrenamentul", a spus Gigi Becali.

Mihai Pintilii este în acte delegatul echipei, dar el se ocupă de pregătire alături de Elias Charalambous.

ADVERTISING

La finalul meciului cu Nordsjaelland, Gigi Becali a dat vina pe staff-ul tehnic pentru eliminarea echipei din Conference League.

”Ce măsuri să iau? Măsurile le voi lua ca să fac eu treaba mea, cum trebuie să fac. Să nu mai fac cum vreți voi și cum spuneți voi că trebuie să fac. M-am mai luat și după voi și n-am făcut bine. Știți voi la ce m-am referit, să nu se bage patronul.

Nu m-am băgat, păi dacă mă băgam eu, ieșea așa? Au făcut cum au vrut ei. Ei au fost cu ideea asta. Prima dată au zis că vor să joace cu Băluță, am fost de acord, dar s-a accidentat Băluță și am zis să jucăm cu Compagno. Au zis că varianta asta. I-am lăsat. S-au greșit și schimbările. M-au informat, da. N-am zis că fac ca ei? Cât merge echipa, fac ca ei. Normal că m-au informat”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!