Presa italiană dă detalii despre transferul lui Edjouma la Bari. Motivele care au dus la împotmolirea negocierilor

Presa italiană dă detalii despre transferul lui Edjouma la Bari. Motivele care au dus la împotmolirea negocierilor

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a reușit să îi enerveze pe cei din conducerea lui Bari, echipă de Serie B cu care a negociat recent transferul mijlocașului francez Malcom Edjouma.

Jucătorul de 26 de ani ar fi putut pleca în Italia în această vară, dar Becali nu s-a înțeles la preț cu gruparea în alb și roșu. Patronul din Pipera a cerut un milion de euro sumă de transfer, în condițiile în care l-a adus pe Edjouma de la Botoșani pentru mult mai puțin, pentru 330.000 de euro mai exact.

Jurnaliștii peninsulari de la Sport del Sud notează că „negocierile au fost complicate de reprezentanții români, care schimbă permanent termenii transferului”. Totuși, potrivit Passione Bari, ”operațiunea de aducere a lui Malcolm Edjouma în Puglia nu a decolat. Diferitele schimbări de cărți puse pe masă de Steaua București nu ar fi facilitat negocierile pentru Bari și, cu siguranță, nu au detensionat climatul dintre părți”.

ADVERTISING

14 goluri în 59 de meciuri a bifat Edjouma la FCSB.

Pe lângă Bari, omul crescut la Toulouse a fost dorit în vară și de turcii de la Trabzonspor. Edjouma e cotat în prezent la 1,5 milioane de euro. Contractul său cu vicecampioana României se încheie pe 30 iunie 2026.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!