O nouă deraiere în Teleorman. O persoană a murit, circulația trenurilor a fost dată peste cap - UPDATE

O nouă deraiere în Teleorman. O persoană a murit, circulația trenurilor a fost dată peste cap - <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

Un utilaj feroviar a deraiat, marţi, pe calea ferată, în judeţul Teleorman. ISU Teleorman a anunţat, marţi, că incidentul s-a produs la ieşirea din Roşiorii de Vede spre Drăgăneşti de Vede.

Inițial salvatorii au transmis că au găsit la fața locului o victimă inconştientă, în stop cardio-respirator. Ulterior ISU a transmis că, din păcate, victima, un bărbat de aproximativ 55 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, echipajele medicale ale SAJ Teleorman declarând decesul.

Ulterior, CFR a transmis că utilajul s-a răsturnat la ieşire din Roşiorii de Vede, în momentul în care se deplasa pe relaţia Roşiori Nord - Atârnaţi, pentru lucrări feroviare programate în staţia Atârnaţi.

ADVERTISING

Două persoane se aflau în utilaj în momentul accidentului, respectiv mecanicul şi ajutorul de mecanic.

”Traficul feroviar de călători se va desfăşura pe un fir de circulaţie, până la finalizarea intervenţiilor din zona accidentului”, a mai transmis compania.

Amintim că, în ultimele luni, alte două accidente feroviare au avut loc în Teleorman. Pe 5 iulie, o locomotivă a CFR Călători a lovit locomotiva unui operator feroviar privat, care a deraiat, în staţia Roşiori Nord. Este aceeaşi staţie unde, în martie, un tren de călători a lovit un tren de marfă încărcat cu mașini.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇