Cum explică Mihai Stoica locurile goale de pe stadionul „Arcul de Triumf” de la marele derbi dintre FCSB și Dinamo

Cum explică Mihai Stoica locurile goale de pe stadionul „Arcul de Triumf” de la marele derbi dintre FCSB și Dinamo

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica a încercat să explice motivul pentru care la televizor s-au văzut foarte multe spații neocupate în tribunele stadionului Arcul de Triumf, sâmbătă seara, în timpul jocului derbi dintre FCSB și Dinamo.

Chiar dacă oficialii echipei roș-albastre anunțaseră un sold-out pentru acest joc, stadionul nu s-a umplut, fiind anunțată la final o asistență de 6.123 de oameni, una mult sub așteptări.

Iar explicațiile lui MM Stoica se îndreaptă către specula de bilete: „Cele câteva sute de scaune goale au existat din cauza/datorită organizării de excepție. Au rămas bișnițarii cu deficit. Așa se întâmplă când unii își procură biletele altora”, a scris managerul stelist pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISING

Biletele pentru acest derbi nu au fost comercializate online, ele au fost distribuite doar fizic, în două zile, la casele de bilete de la Arena Națională, iar un singur om putea cumpăra maxim două bilete, doar cu condiția de a prezenta cartea de identitate.

Reamintim că FCSB trebuia să dispute acest joc pe stadionul Ghencea, o arenă de 30.000 de locuri, însă până la urmă CSA Steaua s-a răzgândit și nu a mai permis echipei lui Gigi Becali să închirieze complexul sportiv, unul construit din bani exclusiv publici.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!