Stadionul pe care FCSB va juca în Conference League a fost anunțat de Gigi Becali

Stadionul pe care FCSB va juca în Conference League a fost anunțat de Gigi Becali

FCSB a luat o decizie finală în ce privește stadionul pe care îl va folosi în cupele europene, în meciurile destinate competiției UEFA Conference League.

Gruparea vice-campioană a României va lua startul în turul II preliminar, iar patronul Gigi Becali s-a decis pe ce stadion se vor desfășura meciurile din cupele europene.

Latifundiarul din Pipera a anunțat că vicecampioana va reveni pe Arena Națională pentru meciurile din cupele europene. FCSB trebuie să aștepte însă ca stadionul național să redevină disponibil, întrucât acolo se vor tot desfășura concerte și diverse tipuri de evenimente, până pe 15 august inclusiv.

ADVERTISING

„Jucăm pe Național Arena. Nu vreau să creez scandal. Vroiam doar să joc meciul ăsta, că uite oamenii săracii la coadă. Nu vreau scandal. (n.r.: V-au impresionat cozile de fani?) Păi, îți dai seama! Să stea oamenii săracii, așa”, a declarat Gigi Becali la emisiunea Fanatik Superliga.

Trebuie spus că la primul meci de Conference League, FCSB va evolua fără spectatori pe Arcul de Triumf, joi, 3 august, de la ora 20:00. Motivul este cauzat de o sancțiune primită de la UEFA, după meciul cu West Ham de acasă din sezonul trecut, iar vina a fost comportamentul rasist al fanilor. Forul continental a luat această decizie, deoarece vicecampioana era recidivistă, după duelul cu Dunajska Streda din preliminarii.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!