FCSB - Dinamo nu se joacă în Ghencea. S-a stabilit arena pentru derbiul cu Dinamo

FCSB - Dinamo nu se joacă în Ghencea. S-a stabilit arena pentru derbiul cu Dinamo

FCSB – Dinamo nu se mai joacă în Ghencea după mai bine de două săptămâni de negocieri. Chiar dacă FCSB a încercat să închirieze stadionul Steaua, bețele în roate puse de oficialii Clubului Sportiv al Armatei au dat roade.

Potrivit Gsp.ro, varianta Ghencea a picat definitiv deoarece CSA Steaua nu a fost de acord cu biletul la ordin propus de FCSB. Astfel, FCSB a informat oficial LPF că meciul cu Dinamo se joacă pe arena de la Arcul de Triumf.

Pe de altă parte, Gigi Becali a anunțat că negocierile s-au încheiat fără niciun rezultat, iar inițial dorea să amâne meciul, dar Dinamo s-a opus.

ADVERTISING

”O să amânăm meciul, ce să facem. Dacă vrea Dinamo, amânăm meciul. S-a întâmplat că au fost falşi. Le-am dat bilet la ordin de 750.000 de euro. Am avut poliţă de asigurare de 250.000 de euro pentru distrugeri, dar poliţă de aceea nu făceau.

Dacă nu face poliţă de asigurare, vă dau eu bilet la ordin şi pentru aceşti 250.000 de euro. Vă dau cu banii în cont, cum ar veni. Nu, domnule, că ei vor poliţă, nu vor bani. Au fost falşi, au fost de rea credinţă”, a spus Gigi Becali, potrivit as.ro.

Armata a solicitat o asigurare pentru gazon în valoare de 1 milion de euro, însă FCSB nu a găsit nicio companie de asigurări care să semneze o asemenea poliță. Astfel, FCSB a propus să mai achite un bilet la ordin, însă Armata a refuzat.

ADVERTISING

CSA Steaua nu a dorit să parafeze același contract pe care l-a avut cu Federația Română de Fotbal, introducând clauze imposibile, în așa fel încât venirea FCSB în Ghencea să devină imposibilă. Stadionul construit din bani publici se află în administrarea Armatei și este, momentan, o gaură neagră, având în vedere că CSA Steaua are o asistență infimă la meciurile de pe teren propriu.

Partida dintre FCSB și Dinamo e programată sâmbătă, de la ora 21:30. Arena Națională e indisponibilă din cauza unui concert.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇