FCSB are o nouă "perlă": Conducerea a făcut anunțul

FCSB are o nouă "perlă": Conducerea a făcut anunțul

FCSB are o nouă „perlă” în echipă, a anunțat Mihai Stoica (58 de ani), președintele Consiliului de Administrație al „roș-albaștrilor”.

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a dezvăluit numele unei noi „perle” care va ieși de la echipele de juniori ale clubului.

Este vorba despre Ricardo Pădurariu, un fundaș stânga de 16 ani, pe care Mihai Stoica îl compară cu Andrei Borza (17 ani) de la campioana Farul. Tânărul fotbalist va face parte din cantonamentul FCSB din Olanda și i se va oferi șansa șă se antrenez, poate să și joace, alături de echipa mare a "roș-albaștrilor".

ADVERTISING

Stoica a scos la iveală numele lui Pădurariu în contextul în care FCSB îi caută o dublură lui Risto Radunovic, după transferul ratat al lui Bogdan Vătăjelu.

"Îl avem pe Panțîru, care și-a revenit, e o variantă la Radunovic. E Pantea, care a demonstrat că poate juca stânga și dreapta, iar eu am încredere că Pădurariu, în foarte scurt timp, va fi o soluție.

Mă gândesc exact la ce a făcut Gică Hagi cu Borza, iar Pădurariu are aceeași vârstă cu Borza când a început Borza să joace. Eu văd calități foarte, foarte bune la acest copil", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!