Ipoteza lansată de un fost antrenor al Simonei Halep după noile acuzații de dopaj: De unde ar fi plecat totul

Ipoteza lansată de un fost antrenor al Simonei Halep după noile acuzații de dopaj: De unde ar fi plecat totul

Un fost antrenor al Simonei Halep a lansat o ipoteză legată de neregulile din pașaportul biologic pe care ITIA susține că le-a descoperit.

Potrivit spuselor lui Firicel Tomai, există posibilitatea ca aceste nereguli să fi apărut după ce Simona Halep s-a operat la nas.

"Se pare că aceste probleme au apărut după doping, cu pașaportul. În această perioadă. Că aici este o treabă interesantă. S-au făcut ceva probe de sânge iarăși, au observat ceva probleme. Dar ea a avut o operație la nas, anestezii. Putea să fie de acolo o mică problemă. Este o chestie interesantă, dar adevărul se va afla cu siguranță”, a comentatat Firicel Tomai, la Canal33.

ADVERTISING

De asemenea, Tomai este gata să bage mână în foc pentru nevinovăția sportivei noastre.

„Când stai lângă Simona ani de zile și când știi cât de atentă era cu tot ce mânca, tot ce folosea, avea și o sensibilitate gastrică. Ea multe lucruri nu putea să le mănânce. Mineralele nu putea să le consume în timpul meciului, că avea senzații de vomă. Eu am fost patru ani. Nu lua absolut nimic. O ajuta și fizicul, avea un fizic foarte puternic și nu avea nevoie să ia.

Când știi cât de atentă era și avea fobii de astea de medicamente, de susținătoare de efort. Și atunci te trezești în fața unui moment de genul acesta, când ai o acuzație foarte grea și nu știi cum s-a ajuns la această mare problemă”, a mai spus antrenorul român.

ADVERTISING

Audierea Simonei Halep este programată pentru finalul lunii iunie.

Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului a anunțat că există o nouă acuzație de dopaj împotriva Simonei Halep, suspendată provizoriu din octombrie 2022.

În acest moment nu se cunosc alte detalii despre modul în care Simona a încălcat programul anti-doping.

La scurt timp după anunțul ITIA, Simona a reacționat, într-o postare pe rețelele sociale, acuzând Agenția de hărţuire şi că încearcă insistent să îi dovedească vinovăţia.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!