Șoferul unui microbuz a fost atacat cu bâte, în Maramureș, sub privirile îngrozite ale călătorilor (Video)

Șoferul unui microbuz a fost atacat cu bâte, în Maramureș, sub privirile îngrozite ale călătorilor (Video)

Șoferul unui microbuz a fost atacat cu bâte în centrul orașului maramureșean Șomcuta Mare, sub privirile îngrozite ale călătorilor.

Incidentul a avut loc în momentul în care șoferul cursei Șomcuta Mare – Baia Mare a oprit în stație pentru a prelua pasagerii, potrivit site-ului local Vasiledale.

Mai mulți indivizi care ar transporta cu autoturisme ilegal călători pe aceeași rută au atacat microbuzul cu bâtele.

Șoferul a sunat imediat la 112, dar în timp ce vorbea cu polițiștii geamul portierei stânga față a fost lovit cu bâta. Bărbatul a accelerat și a reușit să scape.

ADVERTISING

A mers apoi la sediul poliției, iar oamenii legii au deschis dosar penal pe numele suspecților pentru distrugere și amenințare.

”Ieri, 06 iunie a.c., la ora 13.19, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați, prin plângere, de către un bărbat de 43 de ani din Buciumi, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la volanul unui autovehicul pe strada Republicii din oraș, pe fondul unui conflict mai vechi, ar fi fost agresat fizic de către două persoane în vârstă de 23 și 41 de ani.

De asemenea, una dintre acestea a distrus cu o bâtă de lemn geamul portierei stânga-față a autoutilitarei, iar în urma celor întâmplate o persoană a suferit vătămări corporale la nivelul feței.

ADVERTISING

Totodată, cei doi bărbați de 23 și 41 de ani, împreună cu o altă femeie de 42 de ani, ar fi amenințat persoana vătămată”, a transmis IPJ Maramureș.

Incident trafic somcuta mare
Incident Somcut Mare camere supraveghere

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇