Farul Constanța, prima reacție în legătură cu posibilul transfer al unei vedete de la FCSB

Farul Constanța, prima reacție în legătură cu posibilul transfer al unei vedete de la FCSB

Campioana României, Farul Constanța dorește să se întărească în acest mercato de vară, pentru a face față pe frontul cupelor europene, iar unul dintre jucătorii doriți de formația lui Gică Hagi este un fotbalist de la FCSB.

Atacantul Billel Omrani (29 de ani) a căzut în dizgrație la trupa roș-albastră și va pleca la finele acestui sezon, după ce mai mult a fost rezervă în fața lui Andrea Compagno, cel care a marcat de 16 ori.

Fostul campion cu CFR Cluj este totuși o țintă pentru dobrogeni, țintă recunoscută de Eric de Oliveira, fostul golgheter al României, aflat în staff-ul lui Farul în prezent: "E un jucător foarte bun. A fost cel mai bun străin din România la un moment dat. Nu se poate comenta calitatea lui, are o calitate foarte mare. E altceva când te antrenezi cu Mutu, cu Dan Petrescu sau cu Gică Hagi. Fiecare antrenor are ochi și știe ce va face cu respectivul jucător. Ar fi într-un ceas bun, dar nu prea cred în acestă variantă”, a declarat Eric invitat fiind la postul de televiziune DigiSport.

ADVERTISING

Omrani a marcat doar de două ori în 21 de meciuri la FCSB, dar a câștigat per total suma de 430.000 de euro, având în vedere că a primit la instalare un bonus de 250.000. Singurul atacant veritabil rămas în lot la FCSB rămâne acum Andrea Compagno.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!