FCSB dă lovitura în viitoarea campanie de transferuri cu un cvadruplu campion cu CFR Cluj

FCSB dă lovitura în viitoarea campanie de transferuri cu un cvadruplu campion cu CFR Cluj

FCSB, grupare patronată de Gigi Becali, dorește să își ia revanșa anul următor după încă un sezon ratat, al 8-lea consecutiv fără trofeul suprem pentru roș-albaștrii.

Astfel, pregătește în această vară un mercato consistent, în care să aducă jucători valoroși, care să poate căștiga titlul la pas, după spusele aceluiași Becali. Marele pariu pentru această vară este un fost cvadruplu campion cu CFR Cluj, Damjan Djokovici (33 de ani).

După ce mai mulți jucători au reziliat contracte, trebuie să înceapă acum și transferurile. Iar o mare prioritate pentru clubul roș-albastru este aducerea croatului Djokovici, fotbalist legitimat în prezent la Al Raed, formația lui Marius Șumudică din Arabia Saudită. Însă în această vară îi expiră înțelegerea cu arabii și poate reveni gratuit în Liga 1, după cum anunță DigiSport.

ADVERTISING

Raed nu i-a făcut o ofertă de prelungire a contractului, iar FCSB vrea să profite de acest aspect. Cotat la 250.000 de euro, Djokovici a mai evoluat pentru Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bologna, CFR Cluj, Livorno, G. Ajaccio, Greuther Furth, Spezia, Rijeka, Rizespor și Adana Demirspor.

În această vară, pe lângă fostul star de la CFR Cluj, FCSB are în plan să aducă și pe Garita de la FC Argeș, Moruțan și Chiricheș din Italia.

Damian Djokovici a bifat 152 de meciuri la Cluj, având 13 goluri și 15 pase decisive.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!