Simone Inzaghi reacționează după calificarea Interului în finala Ligii Campionilor: "A fost un vis în care am crezut mereu"

Simone Inzaghi reacționează după calificarea Interului în finala Ligii Campionilor: "A fost un vis în care am crezut mereu"

Antrenorul echipei Inter Milano, Simone Inzaghi, a lăudat performanţa elevilor săi după calificarea în finala Ligii Campionilor la fotbal, în faţa „eternei rivale” AC Milan, pe care a învins-o în ambele manşe ale duelului din semifinalele celei mai importante competiţii continentale intercluburi.

„Vom realiza cu adevărat ceea ce am reuşit în următoarele zile. A fost un vis în care am crezut mereu, am avut un parcurs extraordinar. Câştigând o semifinală, un astfel de derby, suntem evident foarte mulţumiţi. Trebuie să-i felicităm pe aceşti jucători care au avut un traseu fabulos. Ce mi-a plăcut? Totul. Cursa, determinarea, concentrarea… Au fost foarte buni. Am jucat patru derby-uri începând din ianuarie, le-am câştigat pe toate patru, împotriva campionilor Italiei. Este normal ca jucătorii să savureze o seară de acest fel. Am spus de ceva vreme că vom avea un angajament total, fără să alegem o competiţie mai mult decât alta, încercând mereu să dăm maximum. Am acces în două finale (Cupa Italiei şi Liga Campionilor), am revenit în campionat, jucătorii au reuşit un parcurs extraordinar”, a declarat Inzaghi la finalul meciului de pe San Siro.

ADVERTISING

Întrebat ce adversară ar prefera în finala Ligii Campionilor, programată pe 10 iunie la Istanbul, antrenorul lui Inter a răspuns: Real Madrid sau Manchester City? Sunt, evident, două dintre cele mai bune echipe din Europa, iar meciul tur a fost foarte echilibrat. Voi urmări mâine (miercuri) meciul cu foarte mult interes".

Inter Milano a învins-o marţi cu 1-0 pe AC Milan, printr-un gol marcat de argentinianul Lautaro Martinez (74), câştigând semifinala sută la sută italiană a actualei ediţii a Ligii Campionilor cu scorul general de 3-0.

ADVERTISING

Gruparea "nerazzurra" va afla numele adversarei din finala Champions League miercuri seară, la finalul meciului retur dintre Manchester City şi Real Madrid (1-1 în tur).


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!