Ashleigh Barty face o declarație plină de sinceritate despre Simona Halep în plin scandal de dopaj

Ashleigh Barty face o declarație plină de sinceritate despre Simona Halep în plin scandal de dopaj

Ashleigh Barty (27 de ani), fost lider mondial și câștigătoare de turneu de Mare Șlem, face o declarație plină de sinceritate despre Simona Halep.

În plin scandal de dopaj, Barty îi ține partea Simonei Halep, despre care a vorbit într-o declarație făcută celor de la The Guardian.

Fosta jucătoare din Australia, retrasă din activitate la doar 25 de ani, a spus că a discutat cu Simona Halep în ultimele luni, după suspendarea provizorie din cazul de dopaj, și că speră din tot sufletul că "Simo" va avea ocazia să vorbească și să-și dovedească nevinovăția.

ADVERTISING

„O iubesc și o respect pe Simo. Am vorbit cu ea în ultimele 12 luni, urmăresc să văd ce mai face. Este o persoană excepțională!

„Sper din tot sufletul că va avea ocazia să vorbească și să-și susțină punctul de vedere, pentru că există întotdeauna două variante în fiecare poveste. Cred că e greu să găsești pe cineva care să nu vrea s-o vadă acolo, făcând ceea ce îi place, adică concurând pe o scenă mare împotriva celor mai buni din lume”, a spus Ashleigh Barty despre Halep, într-un interviu acordat The Guardian.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!