Stefano Pioli reacționează după AC Milan - Inter Milano 0-2, în Liga Campionilor

Stefano Pioli reacționează după AC Milan - Inter Milano 0-2, în Liga Campionilor

Stefano Pioli, antrenorul lui AC Milan, a reacționat după înfrângerea din turul semifinalelor de Liga Campionilor, 0-2 cu Inter Milano, pe San Siro.

Pioli a recunoscut superioritatea Interului din prima repriză, dar a spus că el și elevii săi vor încerca să facă tot posibilul pentru a răsturna soarta calificării la meciul retur.

Inter a învins pe AC Milan cu 2-0 în turul semifinalelor Ligii Campionilor, prin două reușite ale lui Edin Dzeko, respectiv Henrick Mkhitaryan.

"Inter a jucat mai bine decât noi în prima repriză şi a reuşit să marcheze două goluri. Jucătorii mei au jucat mai bine în a doua repriză, dar nu am reuşit să marcăm. Acesta este fotbalul la acest nivel. Inter a avut mai multă calitate şi eficienţă în prima repriză, iar noi am făcut prea multe greşeli. Inter a marcat din primul lor corner şi a trebuit să fim mai atenţi la al doilea gol. Jocul a devenit foarte complicat, asta e sigur, luând două goluri în douăsprezece minute. A devenit dificil din punct de vedere tactic şi mental, dar jucătorii au avut o reacţie foarte bună. Asta trebuie să facem şi în retur. Este clar că ne-am dorit un rezultat diferit, dar trebuie să credem şi, evident, vom încerca să ne descurcăm mai bine în retur", a spus Stefano Pioli.

ADVERTISING

Returul dintre AC Milan și Inter Milano va avea loc peste o săptămână, miercuri, 17 mai, de la ora 22:00.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!