Pedepsit de PSG, Messi a luat decizia finală în privința viitorului său: Conducerea, înștiințată

Pedepsit de PSG, Messi a luat decizia finală în privința viitorului său: Conducerea, înștiințată

Leo Messi (35 de ani) a luat decizia finală în privința viiitorului său fotbalistic, argentinianul fiind în ultimele zile de contract cu PSG.

Șefii de pe Parc des Princes l-au pedepsit pe Messi după ce acesta a călătorit în Arabia Saudită alături de familie, deși n-a avut acceptul echipei, iar superstarul argentinian s-a hotărât definitiv și irevocabil în privința viitorului său.

Aflat în ultimele zile de contract cu PSG, Messi s-a hotărât și va pleca gratis de pe Parc des Princes, așa cum a și ajuns, în 2021. Jurnalistul italian Fabrizio Romano scrie despre intenția campionului mondial din 2022, care susține că tatăl lui Messi, Jorge, care îi este și agent, a înștiințat clubul francez de această decizie încă de acum o lună.

ADVERTISING

Potrivit sursei citate, totuși, francezii mai sperau să-l convingă pe Messi să rămână, însă odată cu acest episod în care fotbalistul a fost pedepsit totul s-a rupt.

În ceea ce privește viitorul lui Messi, acesta probabil va ajunge din nou la FC Barcelona, club care-l dorește foarte mult, dacă echipa catalană va avea suficient spațiu de manevră în bugetul salarial, având în vedere problemele financiare ale clubului.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!