Un fotbalist român, ofertă de transfer de 25 de milioane de euro: Clubul a dat răspunsul

Un fotbalist român, ofertă de transfer de 25 de milioane de euro: Clubul a dat răspunsul

Un fotbalist român a primit o ofertă de 25 de milioane de euro pentru transfer.

Radu Drăgușin (21 de ani), fundașul italienilor de la Genoa, a primit o ofertă de transfer de 25 de milioane de euro.

Florin Manea, agentul lui Drăgușin, a dezvăluit oferta primită de Genoa pentru Drăgușin, refuzată, însă, de patronii clubului.

Manea e sigur că Genoa poate da o adevărată lovitură financiară cu Drăgușin, pe care, în opinia sa, îl poate vinde cu 60 de milioane de euro.

"Drăgușin e forță mare. E interes mare din Anglia și din Italia. Are niște cifre senzaționale, a lipsit doar 45 de minute tot campionatul. Toate meciurile jucate, cel mai puțin driblat jucător, cele mai multe pase reușite, cele mai multe dueluri aeriene câștigate și patru goluri marcate.

ADVERTISING

Genoa nu vrea să-l vândă, dar gândeștește-te, pentru un club ca Genoa să vină să îți dea cineva 40 de milioane de euro, după ce ai achitat 6 milioane acum un an, îl vinzi. Suntem aproape, da, de 40 de milioane. S-au refuzat 25, pot să spun. Devine cel mai scump jucător român din istorie, 100%. Mutu e acum, 19 sau 22 de milioane, la Chelsea. Tot ce e peste 21-22 e cel mai scump din istorie.

Am vorbit cu el. Nu e grăbit să plece. Planul e să mai joace un an la Genoa, dar dacă vine un club de top din lume e greu să spui nu. Eu voi merge pe 5 mai înapoi la Genoa, voi discuta cu el, voi face niște schimbări la contractul lui Radu pentru că merită. Sper să fie promovați atunci 100%, dacă vor câștiga următoarele două meciuri vor fi promovați.

ADVERTISING

La Juve, nicio șansă. Din moment ce e jucătorul lui Genoa… am vorbit cu cei de acolo, le părea rău că l-au dat. Dacă Radu mai stă un an la Genoa, se vinde pe 60 de milioane!", a spus Florin Manea, la Fanatik.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!