Panduru solicită rezolvarea "războiului" CSA Steaua - FCSB: "Vreau o singură Stea, să joace în Ghencea. Să se termine odată!"

Panduru solicită rezolvarea "războiului" CSA Steaua - FCSB: "Vreau o singură Stea, să joace în Ghencea. Să se termine odată!"

Basarab Panduru (52 de ani) solicită rezolvarea cât mai urgentă a „războiului” CSA Steaua – FCSB în privința identității clubului istoric și tot ce presupune acesta.

La finalul meciului Steaua – Dinamo 2-0, „Pandi” a spus că-și dorește o singură echipă Steaua, care să joace în Ghencea și să „terminăm odată cu aceste probleme”

Panduru s-a declarat bucuros pentru victoria Stelei, dar mai ales pentru atmosfera din Ghencea.

"Sunt bucuros, n-am cum să nu fiu bucuros când văd meciul în Ghencea. Asta vreau, de fapt. Să fie o Steaua, odată pentru totdeauna. Nu cred că numai eu vreau lucrul ăsta, cred că toată lumea s-a săturat de toate lucrurile din jurul echipei. Vreau o Stea, vreau să joace în Ghencea și să terminăm cu toate problemele astea.

ADVERTISING

Un proces, ceva, să ne spună cineva. Așa o s-o ținem tot timpul? Au trecut 10 ani, dar hai să o rezolvăm odată, că nu mai înțeleg nimic. Să spună odată 'asta e Steaua' și gata. Așa trebuie să fie, tot așteptăm, dar…", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

CSA Steaua a învins Dinamo cu 2-0 printr-o "dublă" a lui Bogdan Chipirliu.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!