Presa internațională vine cu o veste îngrijorătoare despre Simona Halep

Presa internațională vine cu o veste îngrijorătoare despre Simona Halep

Presa internațională a publicat o veste îngrijorătoare despre situația în care se află Simona Halep.

Jurnaliștii de la Tennis Up To Date scriu că sunt șanse foarte mari că Simona să rateze obiectivul setat la începutul acestui an: revenirea pe teren la Roland Garros, în condițiile în care verdictul în cazul de dopaj întârzie.

"Obiectivul final al lui Halep era să fie pregătită pentru Roland Garros. Încă se poate, dar nu pare foarte probabil, deoarece cazul ei încă nu a fost rezolvat. Pe Simona Halep nu o vom mai vedea curând decât la tribunal, deoarece cazul ei de dopaj rămâne nerezolvat", a scris Tennis Up To Date.

ADVERTISING

Amintim că Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din 2022.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat că Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță aflată pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022.

În consecință, Simona a fost suspendată provizoriu și nu va putea să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!