CFR Cluj răspunde ferm după ce Andrei Burcă și-a atacat un coleg: Avertismentul conducerii

CFR Cluj răspunde ferm după ce Andrei Burcă și-a atacat un coleg: Avertismentul conducerii

La finalul meciului CFR Cluj – FCSB 1-1, Andrei Burcă și-a „înțepat” un coleg, pe Emmanuel Yeboah, iar conducerea clubului a reacționat ferm.

Burcă l-a acuzat pe Yeboah că ține prea mult de minge și că n-a pasat într-o situație în care s-ar fi impus acest lucru pentru a ușura munca echipei. Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, a venit cu un răspuns ferm pentru fundașul central.

Balaj a spus că dacă ar fi în locul lui Burcă nu și-ar "înțepa", mai ales public, colegii.

„La supărare, apar multe asemenea declarații. Eu, dacă aș fi fost sau dacă aș fi fotbalist în momentul acesta, nu aș vorbi de colegi. Dar ei își reglează conturile în vestiar. Sunt bărbați, nu există să gândești ceva și să spui altceva.

ADVERTISING

Public, aici vedem supărarea cât a fost de mare. Exact cum nu i-a plăcut lui Burcă atunci când a vorbit Dan Petrescu de el, sunt convins că nici lui Yeboah nu-i place acum când a vorbit Burcă”, a spus Cristi Balaj, conform Fanatik.

Ce a declarat Andrei Burcă despre Yeboah

„Și în tur am avut șansa să mai marcăm, dar Yeboah n-a pasat în fața porții. Așa și astăzi, la 1-1. Trebuie să ne dea de gândit. Aici am fost o echipă, așa s-au luat campionatele aici, nu trebuie să fim individualiști”, a spus Burcă la flash-interviuri

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!