FCSB a stabilit o țintă-surpriză: Conducerea insistă pentru transfer

FCSB a stabilit o țintă-surpriză: Conducerea insistă pentru transfer

FCSB are pe lista de transferuri un nume-surpriză, un fotbalist cu șase titluri de campion în palmares.

Aflată într-o luptă strânsă pentru titlu, FCSB e cu gândul și la campania de transferuri din vară pentru că are pe listă un nume-surpriză, un un fost jucător al echipei „roș-albastre”.

Potrivit gsp.ro, FCSB îl vrea pe Alex Chipciu (33 de ani), acum la U Cluj, fotbalist pe care l-a vândut în 2016 la Anderlecht. Mihai Stoica este cel care insistă pentru aducerea lui Chipciu, un jucător-emblemă pentru FCSB-ul din ulitmii 10 ani.

ADVERTISING

Deși FCSB preferă să investească mai mult în jucători tineri, Mihai Stoica insistă pentru Chipciu din două motive, mai scrie sursa citată: poate da în continuare un randament foarte bun și să ajute echipa, dar poate și un etalon în vestiar, un exemplu pentru fotbaliștii tineri, având în vedere experiența și profesionalismul său.

La FCSB, Alexandru Chipciu a câștigat trei titluri de campion, două Cupe ale Ligii și o Cupă a României, dar și o Supercupă. În plus, fostul șeptar al "roș-albaștrilor" a participat cu FCSB în grupele Europa League, la victoriile istorice cu Ajax și Chelsea, dar și în grupele Ligii Campionilor.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇