Horoscopul săptămânii 14 - 20 septembrie

Horoscopul săptămânii 14 - 20 septembrie

Berbec

Începi săptămâna cu optimism și încredere, chiar dacă sunt posibile surprize care te scot din ritm și te obligă să te adaptezi din mers. De exemplu, din punct de vedere financiar pot să apară cheltuieli neprevazute sau, dacă te avânți în speculații financiare sau cheltuieli extravagante, e posibil să ajungi la limită cu resursele sau să treci printr-un moment de instabilitate, nesiguranță și teamă. Așadar, protejează-ți finanțele.
În plan profesional, încă e nevoie să depui mult efort pentru ceea ce ți-ai propus să realizezi sau ai senzația că totul se derulează foarte lent și că ești nevoit să aștepti mai mult decât ai estimat, anumite rezolvări, progrese, rezultate. Totuși, mici semne că lucrurile se îndreaptă în direcția bună poți vedea în această săptămână. Păstrează-ți încrederea!
În jurul zilei de 17 septembrie, e potrivit să începi un proiect sau să schimbi ceva legat de alimentație și stil de viață, să începi un program de îmbunătățire a sănătății.

Jupiter revine la mișcarea directă, din 13 septembrie 2020. Întoarcerea la valori uitate

Taur

Această săptămână poate să-ți aducă schimbări neașteptate sau un comportament capricios și instabil în ce privește mediul familial. Toleranța îți este scăzută, tocmai de aceea există riscul unor schimbări bruște de dispoziție și chiar manifestări complet lipsite de tact și diplomație în relațiile cu cei din jur. Pentru unii Tauri, există chiar premizele unor schimbări neașteptate ale locuinței sau ale unor condiții de locuit.
La locul de muncă sunt în continuare discuții, întrevederi, negocieri, unele cu legea în mână sau cu contractul de muncă pe masă. Ai nevoie de multă răbdare și atenție la detalii, mai ales dacă ești pe punctul de a-ți negocia poziția și rolul la locul de muncă sau vrei să obții un proiect.
Luna nouă în Fecioară, din 17 septembrie, creează un context benefic pentru intenții noi în ce privește o relație amoroasă sau relația cu copiii. De asemenea, acum e momentul să renunți la niște obiceiuri nesănătoase în aceste aspecte ale vieții și să privești cu mai mult simț practic și luciditate spre viitor, corectând ceea ce nu mai funcționează în relația ta.

Oraloscop 14 – 20 septembrie 2020

ADVERTISING

Gemeni

Tu poti folosi această perioadă pentru a crea ceva, pentru a-ți manifesta un talent sau niște abilități, pentru a-ți declara sentimentele, poziția și intențiile în relațiile apropiate. E important să te concentrezi mai mult pe ceea ce poți face tu, pe ceea ce ai tu de dat și, de asemenea, asupra lucrurilor pe care le poți schimba singur. Nu e momentul să te bazezi pe alții, să aștepți salvare din exterior și nici să pui bază pe promisiunile care ți se fac.
E posibil să simți multă instabilitate de ceva vreme, în toate domeniile, dar mai ales în ce privește finanțele, anturajul, proiectele. Totuși, în această săptămână, în jurul datei de 17 septembrie, ai șansa să găsești soluții bune cu ajutorul familiei. De altfel, există premize și pentru schimbări care țin de casă sau de organizarea unui spațiu de lucru sau de locuit. E momentul să eficientizezi acest spațiu, să elimini ceea ce nu-ți mai folosește și să păstrezi doar ceea ce e funcțional, util, de bună calitate.

Marte retrograd: Dezgroapă-ți viitorul din visul adormit

Rac

Experiementezi fie o pauză, fie instabilitate, în ce privește cariera și relațiile profesionale. E un moment de răscruce, de fapt, în care să decizi pe ce drum vei merge mai departe și ce schimbări e potrivit să faci. Însă, deocamdată, tot ce poți face este să aștepți, să ai răbdare să ți se reveleze drumul adecvat. Între timp, fii atent la ce simți, ce observi în lumea ta sau în atitudinea unor oameni pe care i-ai creditat de-a lungul vremii. S-ar putea să vezi totul cu alți ochi acum, de fapt să vezi unele detalii care ți-au scăpat și care te vor ajuta în deciziile tale.
Luna noua în Fecioară, din 17 septembrie, îți activează zona comunicării și a mentalului. E un moment bun de făcut curățenie în mintea ta, de renunțat la unele puncte de vedere, convingeri, abordări nesănătoase. Poate fi un nou început pentru tine, un mod nou de a gândi, mai eficient, mai funcțional și mai ales sănătos.

ADVERTISING

Leu

Pentru tine, săptămână aceasta poate aduce întorsături de situație în ce privește zona profesională. Poți fi destul de capricios și poți avea momente în care pur și simplu dai cu piciorul unei propuneri, unui context, unor relații. Adevărul este că nu prea-ți arde acum de compromisuri și, de fapt, vei face ceea ce trebuia sa faci demult: vei păstra doar ceea ce-ți place și te inspiră. Pe de altă parte, pot apărea vești neașteptate, surprize, schimbări bruște în carieră, la care vei fi nevoit să te adaptezi. Probabil că în jurul acestui subiect vor fi multe gânduri, multe conversații și negocieri, unde cu puțin efort, cu răbdare și diplomație, poți obține răspunsuri favorabile în cele din urmă.
Pe data de 17 septembrie, se formează aspectul de Lună nouă în Fecioară, activând în harta ta casa banilor. Așadar, e un moment bun să te concentrezi asupra resurselor tale, să inițiezi un proiect cu beneficii materiale sau să folosești mai multe resurse interioare decât până acum, pentru a-ți consolida resursele exterioare.

Fecioara

Evenimentul săptămânii pentru tine este Luna nouă în semnul Fecioarei, un moment de care ar trebui să profiți, în sensul de a te decide să faci pentru tine lucruri pe care le-ai tot amânat. De exemplu, poți să începi un program nutrițional, să te ocupi mai mult de corpul tău, să faci schimbări în stilul de viață dar și in atitudinea ta față de tot ce te înconjoară, pentru a aduce mai mult echilibru în interior și în exterior.
Zona finanțelor este în continuare cu framântări, gânduri, evaluari, chiar îngrijorare. E o perioadă în care energia este consumată mai mult pentru a conserva resursele, decât pentru a le înmulți, deci e necesar să fii prudent și foarte chibzuit când vine vorba de investiții și cheltuieli, mai ales că există (sau apar) situații în care ți se solicită sprijin și susținere materială: fie copiii au nevoie, fie persoana iubită.

ADVERTISING

Balanța

Contextul astrologic te predispune la o hiperactivitate mentala, in sensul ca analizezi, interpretezi si intorci pe toate partile absolut tot ce te preocupa. In felul acesta, risti sa te simti epuizat, inclusiv fizic si chiar sa somatizezi o serie de ingrijorari sau temeri. E posibil sa te simti neascultat sau sa te ingrijorezi pentru cineva apropiat, insa nu e momentul sa insisti sau sa fortezi lucrurile, ci e mai bine sa ai grija de tine si de echilibrul tau.
In ce priveste relatiile si parteneriatele, se reiau situatii vechi, apar oameni din trecut, e o perioada de lamuriri, rezolvari, inchideri de etape. Si oricat ar parea lucrurile de rascolite si neclare acum, ti se ofera sansa de a te vindeca de niste asteptari sau rani vechi cauzate de conflicte sau alegeri din trecut. Iertarea, observarea cat mai detasata a experientelor si increderea ca totul se desfasoara exact asa cum e nevoie, sunt cheile succesului in aceasta saptamana.

Scorpion

Se mențin și în această săptămână aspectele tensionate cu impact în zona muncii și a sănătății. Unele proiecte sunt încetinite, unele activități blocate, iar atmosfera poate fi destul de apăsătoare și lipsită de entuziasm la locul de muncă. Mai cu seamă că unele schimbări sunt iminente, pentru a îmbunătăți rezultatele. Unii nativi pot fi în căutare de serviciu, alții sunt în reconfigurări serioase profesionale. În orice caz, e nevoie de răbdare pe acest segment, pentru că aici sunt situații de durată.
Din punct de vedere financiar, e posibil să simți o ușoară ameliorare în ce privește resursele proprii și banii câștigați din efortul și munca ta. Se pot debloca niște situații care te-au ținut în șah sau încep soluțiile să vină, în sensul creșterii veniturilor. Însă, nu e momentul să te bazezi pe ceea ce vine de la alții, ci e înțelept să te bazezi doar pe tine acum.

Săgetător

Ceva s-a schimbat pentru tine, odată cu revenirea în mișcare directă a lui Jupiter, stăpânul Sagetătorului. E posibil să-ti revină încrederea, optimismul și entuziasmul, ușor, ușor. Săptămâna aceasta, începi să-ți pui din nou motoarele în mișcare, să creezi, să generezi venituri, să expansionezi sgmentul financiar și al prosperității în general. E necesar să ai încredere în viziunea ta, în ideile și adevarul tău, oricât de nebunești li se par toate acestea altora.
Ziua de 17 septembrie, cand se formează aspectul de Lună nouă în semnul Fecioarei și activează zona carierei, puterii și autorității, poate să-ți aducă revelații prețioase și să însemne un început, o relansare, o abordare nouă a carierei sau afacerii în care ești implicat. Cu acest prilej, se reconfigurează și anturajul, grupul cu care colaborezi, legăturile pe care te bazezi pentru a progresa și a evolua. Pot apărea oameni noi în calea ta, acordă-le atenție.

Capricorn

În această săptămână, poți simți o ușurare, ca și când parte din presiunea psihică resimțită în ultima vreme se diluează, se ridică, lăsând loc clarității. Poți simți, de asemenea, că îți revine motivația și încrederea, cumva știi că toate se vor rezolva într-un fel sau altul, iar această atitudine nu poate decât să te ajute și să creeze posibilități și oportunitîți noi pentru tine.
Încă există predispoziție către tensiuni în familie și în chestiuni legate de casă, locuință, cămin sau relația cu părinții. Fie ai de rezolvat situații presante care par blocate sau încetinite, fie există îngrijorări legate de starea unui părinte. În orice caz, e nevoie de tine, ești solicitat să contribui cu resurse sau pur și simplu cu prezența ta.
Pe 17 septembrie, la Luna nouă în Fecioară, ți se deschid drumurile, fie către străinătate, fie în ce privește evolutța ta. Poți trece la un nou nivel de înțelegere și abordare a vieții și viitorului, desenând în minte o traiectorie diferită, cu ajutorul informațiilor pe care le accesezi și a omenilor care te inspiră și sprijină.

Vărsător

Pentru tine, este o săptămână în care viața socială, interacțiunile cu ceilalți, dezvoltarea unor relații benefice și armonioase sunt prioritare. Mai ales că există posibilitatea unor surprize, vești neașteptate, schimbări fără preaviz, răzgândiri bruște din partea unor colaboratori sau a partenerului de viață, prin urmare va trebui sa fii mereu pe fază și să te adaptezi din mers. E foarte important să apelezi, în această săptămână, la capacitatea ta de a rămâne detașat, lucid și orientat către soluții, indiferent ce apare.
Luna nouă în Fecioară, din 17 septembrie, se traduce în cazul tău printr-un început în ce privește conexiunea cu partenerul, la un nivel mai profund. De asemenea, poate fi vorba despre un început în ce privește o asociere, o contribuție a cuiva la un proiect al tău, poate chiar o finanțare pe care o poți obține acum dacă ești dispus să ceri și să primești sprijin. În orice caz, fii deschis să primești ce ai nevoie, pentru că energia și contextul te susțin.

Pești

Odata cu revenirea în mișcare directă (din 13 septembrie) a planetei Jupiter (guvernatorul tradițional al Peștilor), îți mai vine inima la loc și începi să te poziționezi cu mai mult optimism și încredere în toate situațiile de viață și toate experiențele care apar. Dacă până acum simțeai că nu te poți baza pe nimeni sau că nu rezonezi cu cei din jur, din această săptămână se schimbă acest aspect. Ba chiar pot să-ți iasă în cale oameni inspirați, cu idei bune, cu propuneri demne de luat în considerare. Sau, pur și simplu, se pot crea și dezvolta relații de prietenie care aduc expansiune pentru tine și proiectele tale.
Luna nouă în Fecioară, din 17 septembrie, activează casa mariajului, a relației de cuplu și a parteneriatelor, iar acest moment poate reprezenta un anagajament nou, un contract, o decizie pragmatică cu impact pe termen lung în ce privește o relație semnificativă. Acum, cel mai important este să recunoști ce funcționează pentru tine, ce e sănătos, ce adaugă valoare în viața ta, și să alegi în consecință ce faci mai departe cu relațiile tale.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇