Remarcații lui Adrian Mutu după primul succes al României în preliminariile EURO 2024: „Ei au fost cei mai buni jucători”

Remarcații lui Adrian Mutu după primul succes al României în preliminariile EURO 2024: „Ei au fost cei mai buni jucători”

Antrenorul Rapidului din București, dar și golgheterul all-time al naționalei României, alături de Gică Hagi desigur, Adrian Mutu a lăudat câțiva jucători după succesul naționalei din meciul cu Andorra.

Echipa noastră a început cu dreptul călătoria din preliminariile EURO 2024, scor 2-0 în Andorra, după goluri marcate de Man și Alibec.

Mutu a remarcat câțiva jucători după acest succes: Dennis Man, Denis Alibec și Radu Drăgușin.

„A fost un meci foarte bun din partea noastră. Andorra mi s-a părut o echipă foarte slabă. A încercat să facă un joc murdar. Băieții noștri au intrat în jocul lor în primele 30 de minute. Am părut puțin disperați să dăm primul gol. Ăsta a fost singurul lucru negativ. Scorul este unul bun.

ADVERTISING

Cred că Man, Alibec şi Drăguşin au fost cei mai buni jucători de la noi. Andorra a fost o echipă extrem de slabă, nu au ajuns la poarta noastră în primele 70 de minute. La Drăgușin se vede că joacă şi că a căpătat o şmecherie fotbalistică. Am văzut unele lucruri care mi-au plăcut la el. Răzvan Marin a dat o pasă frumoasă. Andorra nu a făcut nimic altceva decât să distrugă meciul”, a declarat Adrian Mutu după meci, la Antena 1.

Pentru noi urmează meciul de acasă cu Belarus de marți la ora 21,45, LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!