CFR Cluj solicită din nou modificarea regulamentului

CFR Cluj solicită din nou modificarea regulamentului

CFR Cluj solicită din nou modificarea regulamentului în ce privește competițiile interne.

Prin vocea lui Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, club a solicitat din nou, vineri, modificarea regulamentului după care se ghidează FRF și LPF atunci când iau decizii.

Balaj a spus că, de acum încolo având în vedere cazul Sepsi - FCU Craiova 1948, diriguitorii forurilor de conducere a fotbalului românesc ar trebui să modifice regulamentul. Motivul? Trebuie, crede Balaj, să specifice cu exactitate și xenofobia printre motivele pentru care un meci s-ar putea pierde la masa verde.

ADVERTISING

"E o discuție aici. Pe plan internațional, scandările xenofobe se sancționează. Din păcate, s-a omis atunci când s-a trecut în regulamentul la nivel național introducerea scandărilor xenofobe. De aici s-a creat confuzia a arbitrilor. Rămâne de văzut în ce măsură vom corecta sau completa regulamentele", a spus Cristi Balaj, conform Fanatik.

Comisia de Recurs a FRF a anulat decizia Comisiei de Disciplină, care dăduse verdictul 3-0 la masa verde pentru Sepsi, și a dictat rejucarea meciului. Partida Sepsi - FCU Craiova 1948 se va juca, din minutul 1, joi, 16 martie, de la ora 21:00.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!