Bănel Nicoliță știe care e punctul slab al FCSB: Sunt praf, morți!

Bănel Nicoliță știe care e punctul slab al FCSB: Sunt praf, morți!

Bănel Nicoliță (38 de ani), fostul fotbalist al FCSB, știe care e punctul slab al echipei „roș-albastre”.

Fostul jucător al „roș-albaștrilor”, care a jucat semifinala Cupei UEFA cu Middlesbrough, e de părere că fundașii centrali sunt punctul slab al FCSB în acest sezon și nu înțelege decizia de a-l scoate pe Iulian Cristea din primul „11” la dorința lui Gigi Becali.

Joyskim Dawa e abonat la greșeli mari în defensivă, în timp de Joonas Tamm și-a dat un autogol în ultimul meci, înfrângerea cu UTA (1-3, la Arad).

ADVERTISING

Nicoliță e sigur că Iulian Cristea ar rezolva aceste probleme defensive ale FCSB: ”Din punctul meu de vedere, linia de fund, moartă! Cu Tamm și Dawa, praf! Clar! Mă întrebați pe mine de ce nu joacă Cristea? Sunt alții care se pricep… Vine după o accidentare, îți joacă bine cu CFR Cluj, după aia vine un corner și o scoți… Atunci e o problemă. Eu nu o înțeleg, și eu am jucat… Înseamnă că ai ceva personal cu Iulian Cristea. A greșit undeva, nu-ți place fața lui și nu-l bagi.

E posibil ca lui Gigi Becali să nu-i placă de Cristea. Un jucător care vine după o acidentare, îți joacă perfect, a doua etapă nu-ți face o greșeală individuală, e un corner unde portarul iese greșit și dai vina doar pe el? E clar că în momentul ăla ai ceva cu el personal. Așa cred eu”, a transmis Bănel Nicoliță, potrivit Fanatik.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!