FCSB protestează și face o solicitare publică: Măsura cerută după înfrângerea cu UTA

FCSB protestează și face o solicitare publică: Măsura cerută după înfrângerea cu UTA

FCSB a făcut o solicitare publică, luni, după înfrângerea cu UTA, 1-3 la Arad, în etapa a 29-a a Superligii României.

Maniera de arbitraj a lui Andrei Chivulete din meciul UTA – FCSB 3-1 l-a făcut pe Mihai Stoica, managerul general al FCSB, să facă o solicitare publică.

Stoica a cerut șefilor Comisiei Centrale a Arbitrilor să nu-l mai delege pe Andrei Chivulete la meciurile "roș-albaștrilor" din play-off-ul Superligii. Managerul general al FCSB consideră că rbitrul meciului de la Arad a permis arădenilor un joc dur şi nesancţionat.

ADVERTISING

"A fost un arbitraj… Ştiu că nu se pot refuza arbitri, dar adresez o rugăminte fierbinte domnului Vassaras şi CCA. Să nu-l mai delege pe Chivulete la meciurile noastre. Pe un asemenea teren, când tolerezi un joc foarte dur, cu o nonşalanţă care mă duce cu gândul la altele, grave, atunci nu mai vreau să oficieze la meciurile noastre din play-off.

Mi se pare foarte ciudat. Există o intrare a lui Batha la începutul meciului, dar nu i se dă cartonaş, apoi mai face încă un fault şi încă unul. Roşu poate se putea da la copil, la Rareş Pop. Îi place foarte mult să gesticuleze (n.r. - lui Chivulete). Cum să nu dai galben în minutul 8, apoi să urmeze altele? Nu se poate scuza, e bătaie de joc la adresa unei echipe, care vine şi joacă.

ADVERTISING

Când faci aşa ceva tu, Chivulete, ce mesaj transmiţi? Că puteţi să-i rupeţi pe ăştia. O să vin cu trei faze, din cariera lui Chivulete.

Eu nu vreau să fim arbitraţi de Chivulete. Sunt arbitri care au mai greşit împotriva noastră, dar eu nu-l suspectez de nimic pe Chivulete. Nu vreau să apar la comisii, că nu am dovezi, dar Chivulete mi-a făcut un raport în trecut că i-am lezat personalitatea. Comisia a hotărât că nu am lezat.

Rog comisia din suflet să nu-l delege la meciurile noastre. Când lasă asemenea intrări, poate influenţa rezultatul. Mi-e greu să scot din context arbitrajul, modul în care a arbitrat Chivulete, dar e de apreciat atitudinea cu care a jucat UTA", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING
PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!