Leo Strizu a anunțat conducerea FCSB că vrea să plece: Mâine dimineață demisia mea va fi pe birou

Leo Strizu a anunțat conducerea FCSB că vrea să plece: Mâine dimineață demisia mea va fi pe birou

Leo Strizu, antrenorul principal din acte de la FCSB, și-a anunțat plecarea de la echipă.

Adus pe banca tehnică a FCSB pentru a fi paravanul lui Mihai Pintilii, antrenorul de facto al FCSB, Leo Strizu și-a anunțat plecarea și a anunțat conducerea clubului că „va avea demisia mea pe masă”.

După victoria cu Petrolul, Leo Strizu a anunțat că are de gând să demisioneze de la FCSB. Antrenorul a invocat motive personal pentru decizia pe care a luat-o.

"Vreau să vă spun că am stat şi m-am gândit în această seară am luat o decizie grea pentru mine şi pentru club, dar e ultimul meci în care mai am colaborare cu FCSB. Decizia am luat-o azi, ieri m-am tot gândit, dar cred că decizia din motive personale îmi aparţine. Nu se cade bine nici clubului, nici echipei, dar e mai bine pentru mine. Aş vrea să închid subiectul. Nu vreau să intru în acest subiect.

ADVERTISING

Am motive personale, care m-au făcut să iau această decizie. Nu e uşor, dar trebuie s-o iau.

Eu atât pot spune. Vali Argăseală va avea mâine demisia mea pe birou. Ce să se întâmple? Nu, nu se pune problema să nu ajut clubul, dar… Am luat hotărârea de a accepta postul, indiferent că am contribuit sau nu am contribuit, am ajutat echipa. Eu cred că mi-am făcut datoria", a spus Leo Strizu, conform Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!