Duckadam, întrebat de față cu Lăcătuș și Balint cine e adevărata Steaua: Răspunsul fostului portar

Duckadam, întrebat de față cu Lăcătuș și Balint cine e adevărata Steaua: Răspunsul fostului portar

Fostul mare portar Helmuth Duckadam a fost întrebat de față cu Marius Lăcătuș și Gabi Balint care echipă este adevărată Steaua.

Cei trei au fost prezenți la o emisiune de la Digi Sport, în care moderatorul Radu Naum a întrebat cine este adevărata Steaua. Dintre cei trei, doar Duckadam a afirmat că FCSB este adevărata Steaua.

Marius Lăcătuș: "Pentru mine Steaua e Steaua. Clubul Armatei, din Liga 2".

Helmuth Duckadam: "Pentru mine cea care nu a retrogradat niciodată".

Gabi Balint: "Pentru mine Steaua e aia pentru care am jucat și câștigat atunci (n.r. Cupa Campionilor). În ziua de azi e Steaua Armatei".

ADVERTISING

Apoi, Duckadam i-a adus aminte lui Lăcătuș că a fost antrenor și președinte la actuala echipă din Superliga, ce poartă numele FCSB. "Pentru el e cel mai greu (n.r Marius Lăcătuș), a fost de două ori antrenor la Steaua, a fost și președinte", a comentat Duckadam.

Imediat a venit și răspunsul lui Lăcătuș: "Hai să ne înțelegem, una e să fie FCSB, alta e să fie Steaua. Eu vorbesc de numele echipei. Eu am antrenat Steaua, cea care juca în Ghencea. Dacă nu ieșeau toate problemele astea la iveală probabil că rămânea așa. Din moment ce nu mai porți numele de Steaua înseamnă că nu ești Steaua".

ADVERTISING

"E continuatoarea, care a evoluat în Europa și peste tot. La ora actuală UEFA o recunoaște ca o continuare e echipei din 1986. Mă refer strict la echipa care a continuat", a mai spus Duckadam.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!