FCSB cere publicarea cutiei negre după meciul cu Universitatea Craiova: "Solicit în mod public"

FCSB cere publicarea cutiei negre după meciul cu Universitatea Craiova: "Solicit în mod public"

FCSB a cerut publicarea „cutiei negre” după meciul cu Universitatea Craiova, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Conducerea roș-albaștrilor a solicitat CCA să facă publică înregistrarea discuției brigăzii de arbitri de la cornerul premergător golului egalizator.

Mihai Stoica susține că arbitrul Adrian Cojocaru a acordat inițial repunere pentru FCSB, dar apoi s-a răzgândit.

"Dacă e transparenţă, solicit în mod public înregistratea discuţiei de la faza premergătoare golului egalizator dintre arbitri. E cutia neagră de la VAR, solicit asta. S-a mai publicat, au mai apărut. Aş dori şi eu să aflu ce e acolo, ca să-l absolvim pe Cojocaru de vină. Dacă el a văzut bine şi asistenul a văzut rău… Asistentul nu avea cum să vadă de acolo. Trebuia să-şi vadă de treaba lui. Nu-i bănuiesc pe jucătorii noştri că sunt mincinoşi, că ei au spus că a spus Ciojocaru că e şase metri", a spus Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

De asemenea, Stoica a precizat că arbitrul VAR Ovidiu Hațegan a recunoscut că nu trebuia acordat corner la acea fază.

"Golul egalizator a fost marcat în urma unei greşeli. A fost lovitură de poartă, iar Cojocaru (n.r. - centralul) a zis 6 metri, în timpul meciului, când mingea a ieşit din mâna lui Roguljic. Da… A fost întors de asistent. Se termina meciul, cred eu. Îl atinge clar.

Am vorbit cu Ovidiu Haţegan după meci. VAR nu poate interveni în astfel de situaţii. Haţegan a zis 'Da, ai dreptate, dar ce să fac?' Eu văd foarte clar, în mâna stângă pe antebraţ, la 6.5 centimetri de cot. E viciere de rezultat. Că cei e la Craiova cred că au jucat bine şi au meritat, ok, e părerea lor", a declarat Mihai Stoica.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!