Meci nebun la Paris între PSG și Lille, cu șapte goluri marcate (Video)

Meci nebun la Paris între PSG și Lille, cu șapte goluri marcate (Video)

Formația Paris Saint-Germain s-a impus în meciul vedetă al zilei din Franța, cu cei de la Lille, într-o partidă nebună, cu șapte goluri marcate și un final electrizant.

La 2-0 pentru Paris în minutul 17, goluri marcate de Mbappe și Neymar, nimeni nu putea să prevadă iureșul din partea secundă. Lille a redus din handicap până la pauză, gol marcat de Diakite în minutul 24, iar mitanul secund a fost unul de antologie.

Până în minutul 70, Lille conducea deja pe tabelă cu 3-2, grație reușitelor semnate de David și Bamba. Mbappe a egalat eroic în minutul 87, iar lovitura de grație avea să fie dată de Leo Messi, gol splendid din lovitură liberă directă, în minutul 94.

PSG e lider în Ligue 1, cu 57 de puncte, 8 peste Marsilia, însă a primit o nouă veste proastă, căci Neymar s-a accidentat grav la startul reprizei secunde, a călcat strâmb și a făcut cel mai probabil o entorsă la nivelul gleznei, ieșind în lacrimi de pe gazon.

ADVERTISING

Urmează un mare derbi runda viitoare între Marseille și PSG, o revanșă poate pentru parizieni care au fost eliminați recent de către cei din Sud, în sferturile Cupei Franței.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!