Crima care a șocat Parisul: Saci plini cu carne și oase umane au fost descoperiți într-un parc celebru

Crima care a șocat Parisul: Saci plini cu carne și oase umane au fost descoperiți într-un parc celebru

O crimă a şocat Parisul: părţi din corpul unei femei, inclusiv capul, au fost găsite într-un parc din capitala Franţei, renumit ca locație pentru filmele polițiste.

Parcul Buttes-Chaumont a fost închis marți, după ce au fost descoperite două pungi care conțineau carne și oase.

„Primul sac a fost găsit luni, într-o zonă folosită de muncitorii parcului pentru a arunca deșeuri”, a spus o sursă de anchetă. „Era ascuns sub o grămadă de frunze, iar înăuntru era o secțiune a corpului tăiată de sub piept până la genunchi”, scrie Evening Standard.

ADVERTISING

Poliția a venit şi criminaliștii au început să scotocească tot parcul. Marți dimineața, a fost găsit şi capul tăiat al femeii la capătul unei linii de cale ferată dezafectată din parc.

Detectivii au stabilit că femeia era „europeană sau nord-africană”, a declarat o altă sursă pentru Le Parisien. Nici vârsta, nici înălţimea sau greutatea ei nu au putut fi încă determinate.

Procurorii din Paris au confirmat că a fost deschisă o „anchetă pentru crimă”, un purtător de cuvânt afirmând: „Cadavrul nu era în stare de putrefacție, ceea ce pare să ateste un deces recent”.

ADVERTISING

Legiştii vor face o autopsie, iar poliţiştii au luat la vizionat mii de ore de filmare de pe camerele de supraveghere din jurul parcului.

Dealul pe care se află parcul Buttes-Chaumont a fost timp de trei secole până în 1760 un loc unde trupurile infractorilor spânzurați au fost expuse după execuție. Ulterior, a fost transformat într-un parc pentru aventuri romantice.

Printre peliculele filmate în parc se numără Contractul din Marseille (1974) și Cadavrul ucigaș (1913).

Parcul Buttes-Chaumont este, de asemenea, cunoscut de milioane de telespectatori ca locație în serialul de succes de pe Netflix, Emily In Paris. Al treilea episod o prezintă pe Emily la un picnic chiar în acest parc.

ADVERTISING

Această descoperire macabră vine după ce acum patru luni, o fată de 12 ani a fost răpită, violată şi ucisă în apropiere de parcul Buttes-Chaumont. Trupul neînsuflețit a fost găsit în octombrie într-o valiză, pe o stradă adiacentă parcului.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇