O femeie a fost salvată de polițiștii din București, după ce a fost răpită și încuiată în portbagajul unei mașini în flăcări

O femeie a fost salvată de polițiștii din București, după ce a fost răpită și încuiată în portbagajul unei mașini în flăcări

O femeie a fost salvată de poliţiştii din Capitală după ce a anunţat la 112 că partenerul său a agresat-o şi a forţat-o să intre în portbagajul unui autoturism.

Ulterior, maşina a fost găsită pe un loc viran din Sectorul 3, iar în interior era flacără deschisă. A fost depistat şi şoferul maşinii, care consumase alcool şi substanţe interzise, conform poliţiştilor.

”În această dimineaţă, 6 februarie 2023, în jurul orei 4.40, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au fost sesizaţi de o femeie cu privire la faptul că, în urma unor divergenţe cu partenerul său, acesta ar fi agresat-o fizic şi ar fi forţat-o să intre în portbagajul unui autoturism, cu care a plecat într-o direcţie necunoscută.

ADVERTISING

Operatorul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale i-a transmis un link de localizare cu ajutorul căruia s-a reuşit monitorizarea traseului parcurs, acesta fiind comunicat tuturor echipajelor de poliţie aflate în serviciu”, transmite Poliîia Capitalei.

În jurul orei 4.50, un echipaj al Brigăzii Rutiere a depistat autoturismul, pe un câmp din Sectorul 3. În momentul în care s-au apropiat de autoturism au observat flacără deschisă în interior, moment în care au intervenit, pentru scoaterea femeii din portbagaj şi pentru stingerea incendiului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De asemenea, la faţa locului a fost solicitat un echipaj medical.

La scurt timp, în zona unei staţii de benzină, din apropiere, a fost depistat şi şoferul maşinii, care a fost imobilizat de un alt echipaj al Brigăzii Rutiere.

”Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a relevat prezenţa unei substanţe interzise în organism. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul şi pentru luarea măsurilor legale”, precizează Poliţia Capitalei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇