Rezultate surprinzătoare în Cupa Angliei. Liverpool va avea parte de o rejucare, Newcastle, trimisă acasă de o echipă de liga a treia

Rezultate surprinzătoare în Cupa Angliei. Liverpool va avea parte de o rejucare, Newcastle, trimisă acasă de o echipă de liga a treia

Rezultate cu adevărat surpriză au fost înregistrate sâmbătă în cadrul turului 3 din Cupa Angliei.

Acolo, Liverpool, fosta campioană a Angliei și a Europei, a fost încurcată pe teren propriu de Wolverhampton, scor 2-2, după un meci plin de gafe în defensiva lui Klopp, care confirmă forma slabă a cormoranilor. Va avea loc o rejucare așadar a acestei partide, pe terenul celor de la Wolves, fosta grupare a lui Ionel Ganea.

O altă surpriză a fost eliminarea celor de la Newcastle, locul 3 din Premier League, marea revelație a sezonului, de către cei de la Sheffield Wednesday, formație din al 3-lea eșalon, scor 2-1.

Tottenham a trecut la limită de Portsmouth și a avansat în optimi, scor 1-0, gol marcat de Harry Kane în minutul 50.

ADVERTISING

Nottingham Forest și Bournemouth sunt alte echipe din Premier League care au fost eliminate de către formații din ligi inferioare. Notthingham a fost eliminată clar de Blackpool, scor 1-4, iar Bourne a pierdut acasă cu Burnley, lidera din divizia secundă, scor 2-4.

Duminică va avea loc un duel mut așteptat, cel dintre Manchester City și Chelsea, duel care se repetă după cel de joi din Premier League, meci câștigat de cetățeni cu 1-0.

ADVERTISING
PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!