Un bărbat din Giurgiu a tras cu arma în fața polițiștilor și s-a baricadat în casă. 12 ore a fost așteptat mandatul (Video)

Un bărbat din Giurgiu a tras cu arma în fața polițiștilor și s-a baricadat în casă. 12 ore a fost așteptat mandatul (Video)

Un bărbat din Giurgiu, care în noaptea de marţi spre miercuri a folosit o armă chiar în prezenţa unui echipaj al Poliţiei, s-a baricadat apoi într-un apartament de unde refuza să iasă, a fost în cele din urmă reținut.

El a fost scos din apartamentul în care s-a încuiat abia după ce anchetatorii au primit autorizaţie pentru a intra peste el, așteptând acest mandat peste 12 ore.

„La data de 4 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu poliţiştii Serviciului Acţiuni Speciale şi cei ai Serviciului Criminalistic, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa unui bărbat, de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor - deţinerea sau portul fără drept de arme neletale şi uzul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept. În fapt, în noaptea de 3 spre 4 ianuarie a.c., bărbatul în cauză ar fi tras cu o armă neletală, mai multe focuri de armă, de la fereastra locuinţei în care acesta locuia”, a transmis IPJ Giurgiu.

ADVERTISING

În urma percheziţiei şi a cercetărilor, au fost descoperite 6 tuburi de cartuş calibru 9 mm, neletal, cu gaz, percutate şi o armă neletală supusă autorizării, deţinută fără drept.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că bărbatul se afla în casă cu copilul de două luni şi concubina sa.

El are antecedente penale, fiind prins drogat la volan. Poliţia a intervenit în acest caz în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 01:30, după ce vecinii au sunat la 112 anunţând că cineva foloseşte petarde. Poliţiştii de la Ordine Publică ajunşi la faţa locului au găsit aproximativ 30 de cartuşe goale. 

ADVERTISING

Până când autorităţile au intervenit, zona din jurul blocului a fost izolată.

Arma bărbatului din Giurgiu, care a tras chiar de fața cu polițiștii a fost găsită

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇