Neluțu Varga dezvăluie cine e omul care a primit interzis pe viață la CFR Cluj: "Am avut o dezamăgire mare"

Neluțu Varga dezvăluie cine e omul care a primit interzis pe viață la CFR Cluj: "Am avut o dezamăgire mare"

Patronul formației CFR Cluj, Neluțu Varga, a dezvăluit cine e omul care a primit interzis pe viață la gruparea din Gruia.

Este vorba despre Marian Copilu, fostul președinte al lui CFR Cluj, acuzat de management defectuos.

"Am discutat, avem o relație de prietenie, dar business-uri împreună nu mai facem. Am avut o dezamăgire mare atunci și nu aș vrea să mai vorbesc despre asta", a spus Varga pentru Fanatik.

Varga a mai explicat ce îi reproșează concret lui Copilu, cel care apoi a mers la Universitatea Craiova.

ADVERTISING

"Am investit mult când am preluat, apoi bugetul a tot crescut an de an. Aveam salarii foarte mari, de 20.000, chiar de 40-50.000 de euro pe lună. Eu nu eram priceput, dar oamenii mei îmi spuneau că e normal să plătesc așa dacă doresc să fiu campion. Mi-am făcut calculele și mă gândeam cum să recuperăm investiția dacă asta e normalitatea ca să luăm titlul. Am mers pe mâna celor care-mi spuneau că așa e normal.

Am avut încredere maximă în ei! După aceea am avut niște semne de întrebare, apoi ați văzut ce s-a întâmplat. Ne-am despărțit!Cu timpul am început să învăț și managementul, și sportul și să mă implic mai mult. Am dorit să văd și cifrele, și contractele, nu doar să plătesc. M-au tot avertizat prieteni din fotbal că nu e deloc în regulă ce cheltuieli am. Eu am fost ținut mereu într-o bulă în care mi se spunea că totul este ok. Alocam bani lunar pentru buget, pentru cheltuieli, salarii, tot ce era nevoie. Dar datoriile se adunau mereu.

ADVERTISING

I-am dat afară și pot spune acum că a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o. Nu-mi pare rău deloc, sincer! Clubul s-a echilibrat după plecarea lor. Am creat un nou grup de conducere mult mai sănătos, cu Cristi Balaj președinte", a explicat Varga.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇