Transformă pasiunea în profesie cu Profa de Conta

Transformă pasiunea în profesie cu Profa de Conta

Contabilitatea este un domeniu vast ce poate da bătăi de cap multor persoane, la fel cum poate deveni pasiune pentru altele. Dacă tu te încadrezi în cea de-a doua categorie, află că poți profita din plin de acest lucru și să faci o carieră strălucită din asta. Trebuie doar să te prezinți cu încredere și dedicare, iar de restul se va ocupa Profa de Conta. Nu contează dacă abia ai finalizat studiile, ori ai mai lucrat deja în domeniu. Oricare ar fi nivelul tău actual de pregătire, un curs de contabilitate poate deveni rampa ta de lansare ca un viitor contabil de succes.

ADVERTISING

Cum se diferențiază cursurile Profei de Conta de ceea ce înveți în școală?

Studiile de bază pe care școala ți le asigură în acest domeniu sunt un început bun, însă nu suficient pentru a putea profesa la un nivel înalt, fără probleme sau piedici. Obții doar o bază pe care tu alegi cum să o valorifici. Cursurile de contabilitate specializate vin în continuarea a ceea ce tu știi deja și îți șlefuiesc abilitățile și cunoștințele, astfel încât să poți ajunge un contabil priceput. Nu doar că vei asimila cunoștințe vaste necesare în practica de specialitate, dar vei obține și sesiuni de experimentare a unor situații concrete. Mai exact, vei putea aplica metodele și procedurile învățate cu ajutorul instrumentelor specifice exact în maniera în care o vei face în momentul în care vei fi supus provocărilor contabile de zi cu zi.

ADVERTISING

Obții diplomă acreditată la nivel larg

Odată cu finalizarea fiecărui modul, eforturile îți vor fi răsplătite cu o diplomă de participare care va cântări greu la experiența te profesională. Mai exact, îți va face experiența de angajare mult mai ușoară. 

Ai șansa unui post în companie

Ajutorul oferit de Profa de Conta nu se termină odată cu modulul, ci continuă alături de tine pentru a-ți oferi un loc de muncă. În funcție de rezultate, dar și de dorința ta, vei putea obține un loc în companie, ori vei fi sprijinit în a-ți găsi un post acolo unde vrei.

ADVERTISING

Oricine se poate înscrie la un curs de contabilitate

Nu există criterii pe care să le îndeplinești pentru a te înscrie, în afara dedicării și pasiunii pentru domeniu. Fie că ești proaspăt absolvent, practicant, ori doritor de reorientare profesională, există locuri pentru oricine, plus niveluri diferite de intensitate, astfel încât să poți începe cu pași mici și siguri din punctul în care îți este confortabil. 

Alege modulul ideal pentru tine în funcție de stadiul în care te afli

Ai la dispoziție patru module de contabilitate financiară și unul dedicat salarizării și administrării de personal pentru a te putea înscrie la ceea ce îți dorești, fără să te lovești de limite sau piedici. Poți să începi de la zero cu primul modul în cazul în care simți nevoia să te aprofundezi în detaliu domeniul, ori poți sări direct la unul dintre celelalte dacă tu consideri că ești familiar cu chestiunile de bază și nu vrei să le reiei. 

Plătește un cost mic pentru rezultate ideale

Profa de Conta te ajută să obții pregătire și formare profesională completă la un preț avantajos în raport cu toate beneficiile pe care le vei obține ulterior. 350 de Euro plus TVA este suma pe care o vei plăti pentru fiecare modul în parte. Această investiție o vei recupera imediat ce începi cariera de contabil în baza cunoștințelor și experienței asimilate, la un loc de muncă ce îți va pune în valoare adevăratul potențial. 

Profa de Conta îți oferă mai mult decât o diplomă, îți dă șansa unei cariere înfloritoare!