Un SUV a intrat într-un grup de polițiști care făceau jogging la Los Angeles: Corpurile erau răspândite peste tot (Video)

Un SUV a intrat într-un grup de polițiști care făceau jogging la Los Angeles: Corpurile erau răspândite peste tot (Video)

O maşină a intrat într-un grup de poliţişti care făceau jogging, la Los Angeles, şi a rănit 25 de persoane, dintre care cinci grav, potrivit autorităţilor.

Vehicul, care circula în direcţia greşită și nu a încetinit viteza, i-a lovit pe polițiști, relatează AFP.

”Ai fi zis că e un accident de avion”, a comentat într-o conferinţă de presă şeriful comitatului Los Angeles, Alex Villanueva.

”Erau atât de multe corpuri răspândite peste tot, cu diverse răni, încât a fost traumatizant pentru toate persoanele implicate”, a adăugat el.

O înregistrare video a surprins un vehicul negru de tip SUV pe un trotuar, cu partea din faţă avariată.

ADVERTISING

SUV-ul mergea pe contrasens la momentul incidentului, potrivit pompierilor, citaţi de Los Angeles Times.

”Unii dintre poliţiştii din formaţie au auzit maşina accelerând”, a declarat şeriful.

Şoferul, arestat pe loc, nu era în stare de ebrietate, a precizat Alex Villanueva, însă, potrivit unor surse din cadrul poliţiei, citate de LA Times, şoferul le-a declarat ofiţerilor că a ”adormit”.

Se fac teste pentru a stabili dacă tânărul în vârstă de 22 de ani era sub influenţa vreunui drog.

ADVERTISING

Din grupul de jogging făceau parte în principal poliţişti aflaţi în formare pentru biroul şerifului din Los Angeles, dar şi stagiari şi alţi membri ai forţelor de poliţie vecine.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇