FCSB trimite un jucător la Farul Constanța

FCSB trimite un jucător la Farul Constanța

Gruparea din Berceni condusă de Gigi Becali, FCSB a decis să trimită un jucător înapoi la Farul Constanța, echipă patronată de Gică Hagi, jucător care de altfel a fost transferat de roș-albaștrii chiar în această vară de la dobrogeni.

Este o decizie care îi aparține chiar patronului Gigi Becali, care a spus că în perioada de mercato ce va urma în iarnă vicecampioana României va renunța la mai mulți jucători. Unul dintre ei este Radu Boboc, fundaș lateral de 23 de ani, adus în această vară de la Farul, pentru suma de 200.000 de euro.

ADVERTISING

Tot pe această listă este și Marco Dulca, venit de la Chindia Târgoviște, care va face de asemenea cale întoarsă: „Da, mă gândesc să renunț la Boboc și Dulca. De exemplu, pe Boboc i-l dau lui Gică înapoi. În cazul lui Dulca nu am altă soluție în afară de a-l trimite înapoi la Chindia Târgoviște. A zis că vrea să muncească, să își câștige locul. Tot l-am băgat, l-am băgat... aia nu e muncă. Radaslavescu tot mai vine la primit, îl văd pe acolo pe teren, o mai ia, o greșește. Greșește, dar vine la primit, să vadă dacă poate face ceva cu mingea. Dacă tu fugi de minge tot timpul, aia nu e muncă, aia este ascundere. Nu se poate juca așa fotbal”, a punctat Becali la televiziunea ProArena.

ADVERTISING

Boboc a bifat doar 10 partide în acest sezon la FCSB, dar nu s-a impus în linia defensivă a bucureștenilor, în timp ce Dulca are 12 jocuri, cu 275 de minute bifate, și el fără să confirme.

FCSB este abia pe locul 8 în Superligă, cu 23 de puncte la activ.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!