Presa din Danemarca, surprinsă de FCSB: Gestul pe care l-au remarcat înaintea meciului cu Anderlecht

Presa din Danemarca, surprinsă de FCSB: Gestul pe care l-au remarcat înaintea meciului cu Anderlecht

Presa din Danemarca se arată surprinsă de o declarație făcută de Gigi Becali.

Finanțatorul roș-albaștrilor a afirmat că „se roagă pentru o victorie cu Anderlecht”, care să-i aducă 500 de mii de euro.

Declarația a stârnit imediat ecouri în Danemarca, unde presa locală a ironizat-o. "Măcelăriți de Silkeborg, acum îi cer ajutorul lui Dumnezeu", a titrat TipsBladet.

"Eșecul cu 5-0 din Conference League a produs o criză lă FCSB, dar când același rezultat s-a înregistrat și în retur o săptămână mai târziu a fost de aproape cinci ori mai rău. Antrenorul Dică s-a oferit să demisioneze, patronul Gigi Becali a vrut să renunțe și și-a ieșit din fire deoarece s-a simțit păcălit, iar comentatorii și presa au dat de pământ cu FCSB.

ADVERTISING

Acum, clubul se întoarce în acțiune în Europa, contra lui Anderlecht, singura echipă împotriva căreia FCSB a reușit să obțină un punct în faza grupelor. Dar având în vedere ultimele rezultate nu este multă încredere că FCSB poate obține prima victorie, motiv pentru care Gigi Becali se roagă pentru un succes ca să obțină bani de transferuri", a scris TipsBladet.

Partida dintre Anderlecht și FCSB va avea loc joi, de la ora 19:45, LIVE pe SpotMedia.ro.

Înaintea acestui meci, FCSB este pe ultimul loc în grupă, cu un singur punct, obținut chiar împotriva lui Anderlecht.

ADVERTISING

FCSB mai are doar șanse teoretice de calificare și este la mâna rezultatelor.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!