Pe cine ar aduce Mihai Stoica antrenor la FCSB dacă ar avea mână liberă de la patronul Gigi Becali

Pe cine ar aduce Mihai Stoica antrenor la FCSB dacă ar avea mână liberă de la patronul Gigi Becali

Situația la FCSB este una extrem de tensionată după ultimul rezultat din Conference League, scor 0-5 cu Silkeborg.

Nicolae Dică a rămas încă antrenor la roș-albaștrii, însă postul său e unul care mai depinde doar de un fir de păr, poate chiar de partida de duminică seară, acasă cu UTA, de la 20.30.

Mihai Stoica, manager general la FCSB, întrebat fiind pe cine ar aduce antrenor în cazul unei plecări a lui Dică, dacă ar avea mână liberă de la patronul Gigi Becali, a spus: ”Dacă se întâmpla asta şi Dică renunţa, în niciun caz nu vorbea cu mine Gigi dacă voia să aducă un antrenor. În niciun caz. Asta vă spun 100%, nu 99,99%”, puncta MM în primă fază la televiziunea OrangeSport. Totuși, la insistenţele moderatorului, Stoica a rostit numele lui Cosmin Olăroiu: ”Mă interesează dacă aţi merge pe mâna unui antrenor străin sau român?”: ”Olăroiu e antrenor străin sau român?”, a sunat răspunsul fostului oficial de la Otelul Galați și Unirea Urziceni.

Meme Stoica a răspuns criticilor lui Gigi Becali după FCSB - Silkeborg 0-5

FCSB a pierdut cu 10-0 dubla cu Silkeborg din grupa de Conference League, fără îndoială una dintre cele mai mari umilințe din istoria fotbalului românesc.

ADVERTISING

Nici situația din campionat nu e roză pentru gruparea din Berceni, care totuși are două victorii la rând în sezon, fiind pe locul 12.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!